Koninklijk gezin poseert voor de media | ModekoninginMaxima.nl

2022-06-24 20:37:06 By : Ms. Tracy Yao

Het is weer zover: Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de drie prinsessen poseren vanmiddag voor de media, in ruil voor privacy. Hier lees je alles over hun looks 

Mode Máxima Outfit: asymmetrische jurk van Altuzarra

Mode Amalia  Outfit:maxi-jurk van Diane von Furstenberg

Mode Alexia: Outfit: blouse en pantalon van Sandro. 

Mode Ariane Outfit: witte jurk van Sandro

Als je het mij vraagt, mag het pak van de koning nu wel weg. Bij elk warm staatsbezoek duiken het veel te wijde jasje en de veel te lange broek al op, en nu dus ook bij de fotosessie. *pinkt een traan weg*

Tip zijn van harte welkom! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

Ben ik de enige die Máxima's look echt helemaal fantastisch vind? Echt gewoon een dikke tien? Ik vind de jurk interessant qua kleur en model, lekker pittig ook. De hakken staan er perfect bij, de oorringen ook. En het kapsel zit ook gewoon top.

Nee hoor, ik vind haar er ook super uitzien! Ik keek net even op Blauw Bloed het stukje dat Amalia geïnterviewd wordt, de vraag over de liefde beantwoordt ze heel diplomatiek. Goed gedaan. En super dat WA daarna voor haar in de bres springt als Jeroen Snel daarop door wil gaan. Ik vind het een heel liefdevol gezin, zoals ze met elkaar omgaan.

Ik heb een dikke 8,5 gegeven Josien, vooruit, ik maak er een 9 van! Maxima ziet er super uit!

Hmm, laat ik vanuit mijn mode perspectief + smaak vandaag nog even reageren: - Maxima: een dikke 8,5 -> Fris, eigentijds, pracht van een kapsel ook! - Amalia: een zesje -> Een jurk gedragen op een afterparty van een week geleden hoort m.i. niet tevoorschijn te komen tijdens een officieel fotomoment. De print is op zich prima, de donkere kleur ongeschikt voor een zomer-sessie binnen. - Alexia -> Yes, net zo fris als haar moeder, complimenten dat ze experimenteert met accessoires, een mooie 8. - Ariane -> Hoewel de kleur haar goed staat vind ik het model op de solo foto wat krap overkomen; leuk jurkje, een halve maat groter en dan een goede 7. - De koning, dit kan echt niet majesteit, ziet er niet best uit. U was zo op de goede -en mooi gesneden pakken-weg, snel terugkeren, een vijfje…

Het had me leuk geleken de dames op het strand te zien met blote voeten in de branding, de donkere jurk van Amalia was dan vast beter uitgekomen, wie weet volgend jaar :-)

Ps: De foto van moeder met dochters = WoW!

Ps2: Ik vergeet nog iets belangrijks, de kleding vh koninklijk gezin hoeft absoluut niet afgestemd te worden! Eigen stijl = juist fijn; ruimte voor eigenheid en respect voor ieders autonomie ( behalve voor de koning deze keer :-))))

Ik heb zojuist wat reacties verwijderd. De mode van de Oranjes hoeft je smaak niet te wezen, maar hou er rekening mee dat een heel kritische reactie ook heel kwetsend kan zijn, zeker op de leeftijd van Ariane en Alexia.

Wat leuk dat ze dit (ondanks ladingen kritiek) toch weer doen! Ik ben er blij mee. Wat een leuk koninklijk gezin hebben we toch! Wat een mooie ladies!

Maxima s jurk is super, en de jonge ladies elk hun eigen stijl. Wat een mooie lokken, wens hen dat die nog lang blijven.

Haha, ja WA, laat een nieuw zomerkostuum aanmeten in een andere kleur!

Zo kan ‘t dus ook! :)

Ik vond de jurk van Máxima eerst wel leuk,, beetje jaren 70, dat met die vlekken maar nu ik hem duidelijker heb gezien op tv vind ik hem toch niet mooi meer, heel erg onrustig en ik kreeg een associatie met die pakken, strak over het lijf, waar je dan in het midden een skelet ziet ;)

Ik vond dit altijd wel een leuke site en eigenlijk nog wel maar die commentaren van over het paard getilde dames. Ronduit bah, ik zou denken dat anno 2022 iedereen mag zijn en uitdrukken wie die is. De frase dat deze site over mode gaat lijkt achterhaald door de commentaren van ontevreden dames.

Over smaak valt niet te twisten. Ik kan als moderator niemand verplichten uitsluitend positief of negatief te reageren. Soms slaat het door naar de ene kant, de andere keer naar de andere kant. Ik zou zeggen: doe zelf een positieve duit in het zakje, daar kan de sfeer soms helemaal door omslaan ;)

Dat klopt als een bus maar ik ben "de alles moet kunnen" mentaliteit zat. Ik laat sites links liggen als dat het geval is en dit is voor mij zo'n gevalletje. Je onderwerpen zijn leuk, je schrijft leuk maar reacties van mensen die denken alles te mogen zeggen nopen mij deze site niet meer te bezoeken. Er is al genoeg narigheid in de wereld, zure reacties zijn niet hetgeen ik zoek. Dank voor je leuke artikelen, het ga je goed.

Zag net een video van het korte vraaggesprek vanmiddag en wat is Amalia een schitterend mens! Ze doet het zo goed, nu al op 18-jarige leeftijd, zo zelfverzekerd en met humor, een belofte voor de toekomst!

Ik vind dat de drie meiden er leuk en eigen uitzien. Amalia prachtig in de lange jurk en leuk dat ze hem nogmaals draagt. Alexia hip en de frisse kleur groen staat prachtig bij haar haarkleur. Leuk ook met de accessoires zo, geeft pit. Ariana mooi in het wit. Het jurkje had iets langer gekund voor dit officiële moment, maar ach, het is ook wel jeugdig. Ik vind de losse haren er ook mooi bij en het is helemaal van nu. Máxima’s jurk vind ik niet mooi, zowel qua model als qua stof. Doet me denken aan het waterlooplein ;-)) pak van de koning is inderdaad oubollig en de kleur doet niets voor hem.

Maxima. Ik vind de combi van de twee groentinten niet zo mooi. Wel een leuk model verder en een leuk merk. Ik had bijvoorbeeld voor deze jurk gekozen. https://images.app.goo.gl/SemrrsVLKimikdPA7 Amalia. Mooie jurk, ik heb ook zulke jurken alleen niet zo duur ;-) Alexia. Niet mijn smaak. Ik snap dat mensen zeggen dat het een pyjama lijkt. Op de site van Sandro heeft het model de broek aan met een topje en blazer en dat staat een stuk leuker. https://nld.sandro-paris.com/nl/dames/broeken/soepelvallende-pantalon-me... Ariane. Leuk jurkje.

Jammer dat de foto’s binnen moesten genomen! Iedereen was wel gekleed op een strand sessie. Dat is duidelijk te zien! Máxima een geweldige jurk! Amalia in een leuke zomerse lange jurk en die hoeft echt niet licht van kleur te zijn. Alexia een echt fijn strandpak en Ariane een zomers jurkje die mijn kleindochter ook zó zou dragen ‘lekker kort’. Tja de Koning….dat kan en mag wel wat beter! Heeft hij geen kamerheer die hem advies kan geven ;-) Al met al, voor mij een geslaagde fotosessie.

Prinses Alexia draagt een fleurige pyama. Prinses Ariane draagt een leuk jurkje, alleen iets te kort, mijns inziens. Koningin Maxima's jurk is oke, maar persoonlijk vind ik het fel te groen. Voor mij springt Amalia er uit, prachtige jurk!

Pak van de koning mag hij gauw aan het Leger des Heils geven. Wat past dat slecht, zeg. En die kleur doet niet veel voor hem; blauw staat hem stukken beter. Máxima vind ik prachtig. Haar goed, make-up goed, jurk superleuk voor een zomerse shoot. Precies de juiste mate van vakantie en formeel tegelijk. De jurk lijkt ook goed te passen. Amalia's jurk lag blijkbaar nog over het voeteneinde van haar bed, van het vorige draagmoment. Maar ik vind 'm leuk en hij staat goed. Ook bij haar zijn haar en make-up helemaal top. Alexia: tja. Ergens vind ik het een heel leuke outfit. Spannend gestyled, met oranje/steenrood. Ik zou dan zelf weer voor groen of wit zijn gegaan, terwijl dit pit aan de outfit geeft. Het tasje snap ik niet helemaal: ze is thuis. Maar ja, er was gerekend op een buitenshoot, en het tasje maakt de sandalen weer logischer. De outfit vond ik zonder Alexia erin een beetje pyjama-achtig, maar als ze 'm aanheeft is het een strand-shoot-proof pak. Vind ik. Arianes jurkje is lief, maar wel heel onopvallend bij de overige outfits, en ik vind 'm wel echt kort. Al met al vind ik het weer prachtige foto's.

Prachtige foto s van een mooi verzorgd gelukkig gezin!!

De jurk van Máxima vind ik echt mooi, ze ziet er stralend uit en haar kapsel ook goed, de jurk van Amalia is mooi, wel gewoontjes, Alexia’s pak zal ongetwijfeld hip zijn, maar een hoog pyama gehalte, wel prima dat ze gewoon aandoet wat ze leuk vind, Ariana heel leuk jurkje, aan de korte kant maar ook dat mag bij zo’n jong meisje! De koning zelf: tja dit pak is erg gedateerd en te wijde pijpen, maakt onnodig dik en oud, helaas! Verder moet ik zeggen dat het een enig gezin is, ze zijn lief met elkaar en genieten van elkaars gezelschap, mooi om te zien

ik had zo gehoopt op smashing kleding ! Maar niets kan mij bekoren. Zelfs Maxima niet. Om over WA maar niet te spreken. Ze zien het duidelijk als een vervelende verplichting, maar vergeten dat de afspraak is dat ze in ruil hiervoor het gehele jaar met rust gelaten worden. Tot nu toe lukt dat ook vrij aardig. Dus een beetje meer moeite zou leuk zijn. Vooral Alexia kijkt altijd erg verveeld en arrogant. Jammer. Misschien is het tijd deze afspraak te ontbinden en regelmatig wat "spontane" foto's met ons te delen.

Ik ben heel benieuwd wat jij smashing zou vinden? Ik vind nl Maxima en Alexia echt heel smashing, maar dat is duidelijk niet jouw idee van smashing.

nee inderdaad absoluut niet mijn idee daarvan.

Muy linda foto (lindo lugar e iluminación), linda familia real, en general lindos colores salvo el vestido oscuro de Amalia (me parece un vestido de una chica mas grande o mas de noche). Lindo y divertido el vestido de Su Majestad Maxima, de verano y algo tropical, me gusta. El pijama de Alexia muy a la moda, lindo (se usan los pijamas de seda, muy Gucci-Versace). En cuanto al look de Su Majestad Willerm: buen color de traje (de día y verano) pero... ese traje no le queda bien, ni de hombros ni de mangas, y pantalones muy años 90 y largos, me sorprende muchísimo que no tenga un sastre que le haga los trajes a medida y que estén mas actualizados, repite siempre el mismo error: los sacos no le quedan bien y los pantalones muy largos con pliegues...es un Rey!!!

Ik ben het eens met Daniel. Vind het wel jammer dat de kleding qua kleur en styling niet ietsjes gematcht is. Pero así son las cosas ... ;)

Het is jammer, het had anders gekund. Wat de fotoshoot betreft, dit zijn geen onervaren prinsessen, van kleins af aan zijn ze hiermee opgegroeid. Je kunt ze niet vergelijken met eigen tieners en jong volwassenen. Ze verkeren in hele andere omstandigheden en kringen en zijn niet camera schuw, wel super voorzichtig denk ik, want een foutje wordt breed uitgemeten. Denk ook dat het maar afgeschaft moet worden, laten ze gewoon zelf af en toe wat leuke fotos delen, bijvoorbeeld met verjaardagen en Kerst. Dat zijn tot nu toe oude achterhaalde fotos.

Wat is het fotomoment vroeg dit jaar. Ik zie in de Koninklijke agenda dat er nogal wat afspraken staan voor de komende weken. Leuk dat ze nog even in beeld blijven.

Ze zien er super uit, allemaal in kleding die echt bij hen past. Het pak van Alexia vind ik echt super leuk. Ik snap alleen Noord-Atlantische ze in hun eigen huis een tas vasthouden. Amalia, prachtige jurk, leuk Indië nu helemaal te zien. En Ariane draagt echt iets dat bij haar past. Geslaagde sessie dus.

Ik denk dat die tasjes gemakkelijk zijn om je een houding te geven. Want ‘t is ook moeilijk om niet handenwringend op de foto te gaan staan. Tenminste, dat kan ik me zo voorstellen.

Wat een commentaar toch weer. Ik vind ook niet alles mooi. Dat hoeft ook niet, want ik hoef het niet te dragen. Toch?

Het fotomoment is gemaakt.... joh....wat denk je dan? Te lange lokken.... Kleding niet op elkaar afgestemd... Ik geef geen commentaar (zeg dan helemaal niets).

De laatste tijd word ik helemaal simpel van het commentaar hier. Zo zuur. Bah.

inderdaad zuur zoals je reageert

Wat een zure opmerking:-)

Met je eens. Laat iedereen toch zoveel mogelijk zichzelf zijn. En dan heeft de koning een te ruim pak aan. Nou en? Blijkbaar geeft hij niet zozeer om teveel opsmuk. Ik vind stiekem dat hem dat siert.

Als dat 'Nou en?' waar is, doek dan heel deze site op. Of sluit de mogelijkheid om te reageren. Het gaat niet om de mensen, maar wel om wat ze dragen. En daar zijn de meningen verdeeld over. Daar is het een modesite voor, lijkt me.

Dan nog kan commentaar ook op een andere manier. Met een beetje meewarigheid en humor misschien?

En wat is er trouwens gebeurt met niet teveel kritiek op minderjarige prinsessen? Want volgens mij zijn er nog steeds twee onder de 18.

Vooral op dat laatste punt ben ik het volledig met je eens. En helemáál als het commentaar niet over de kleding gaat, maar een oordeel over het (veronderstelde) karakter of het uiterlijk (lichaam) van de meiden is. Maar eigenlijk zouden we ook volwassenen niet moeten beoordelen op hun karakter (dat we echt niet kennen) of hun lichaam, vind ik. Vanuit zowel persoonlijke als professionele ervaring weet ik hoeveel schade dit kan aanrichten. Ik schrijf hier nog niet zo lang, maar dit is een punt waar ik mij voor zou willen inzetten hier - naast uiteraard het heerlijk anoniem spuien en lezen van meningen over de kleding van de koningin.

Inderdaad. Ik zie hier ook vermeende karaktertrekken e.d voorbijkomen, van een minderjarig meisje. Wat wij zien is slechts de buitenkant. Verlegenheid word niet zelden aangezien voor arrogantie bijvoorbeeld. En inderdaad ; eigenlijk kan dit ook voor volwassenen al niet. We hebben onszelf tenslotte niet gemaakt, noch zijn we verantwoordelijk voor waar ons wiegje stond.

Als je een reactie ziet die niet voldoet aan de forumregels, mag je dat altijd melden via het reactieformulier. Ik probeer alles te lezen, maar 24/7 online zijn lukt me niet.

Alle begrip hoor, Josine. Je kunt moeilijk 24 uur per dag op de site zitten. Dank voor je ingrijpen.

Ik ben het helemaal met je eens. Er wordt zoveel gezegd met zinnetjes als: 'Ik geef geen commentaar' of 'Ik zeg verder maar helemaal niets'. Commentaar wordt vaak ook zo absoluut verwoord als of het de waarheid is. Het is hooguit mijn of jouw persoonlijke mening. Dat mag natuurlijk.

Ik vind het nog aardig op elkaar afgestemd, die groentinten bij elkaar. Op het eerste gezicht oogt het fris en zomers. V.l.n.r. Maxima: wat een leuke jurk en kapsel ook prima. Ariane: leuk wit jurkje, had ietsje langer mogen zijn maar vooruit, ze is nog jong. Ze heeft een heel leuke en lieve, natuurlijke uitstraling. Amalia: jurk staat haar goed. Beetje jammer dat het dezelfde is als in Oslo. Een soortgelijke jurk in lichte tinten zou ook leuk geweest zijn. Alleen krijg ik wel de neiging om het haar uit haar gezicht weg te doen, het lijkt zo of ze zich wil verschuilen. Zou ze nou helemaal nooit eens haar haar vast doen, al is het maar een half opgestoken kapsel, is ook juist hip. Alexia: dit lijkt idd wel een pyamapak. De rode accessoires pimpen het wat op maar staan er wel hard bij. Ik merk dat haar stijl me het minst kan bekoren van de drie prinsessen. WA: wat moet hier nog over gezegd worden? Ik kon een grinnik niet weerstaan toen ik het beige pak weer zag. Zo overduidelijk gedateerd. Veel te wijd en te lang. Ontzettend, en hier ga je mee op de fotosessie? :))))) Het spijt me, ik vind het afschuwelijk staan maar heb in ieder geval weer eens flink gelachen.

Ik vind Maxima en Alexia heel gaaf. De rest is oke. Zo'n fotomoment moeten ze maar afschaffen. Het lijkt mij voor de jonge dames vreselijk. Je kunt je toch niet spontaan gedragen?

Mooie jurk van Maxima. Jurk van Amalia vind ik ook leuk maar wel wat donker. Alexia em Ariane.. oké,gewoon jeugdig.En verder lijkt het mij een ramp om als jong meisje alleen op je kleding te worden afgerekend. Wat weten we nu verder van ze. Kledingkeuzes bekijken van volwassenen prima maar van jonge meiden.. mwah niet zo oke

Hier nog meer foto’s, ook eentje op de trap

https://www.rd.nl/artikel/980672-willem-alexander-en-gezin-poseren-in-pa...

Letten de vier vrouwen om Willem-Alexander heen dan echt helemaal niet op hun man/vader? Misschien dat ze alleen maar druk geweest zijn met zichzelf. Deze broek kan toch echt niet?

HK Maxima is echt mooi gekleed, de kleuren doen het enorm goed. Model is ook mooi! Helaas niet mooi afgestemd met de ZH. Slodig en flodderig, jammer hoor. Sja de drie prinsessen hebben duidelijk ieder zijn stel. Persoonlijk vindt ik Amalia te winters met kleuren, de rode accessoires van Alexia getuigen van lef, maar staat niet bij deze pasteltinten. Het jurke van Ariane vindt ik te kort, had langer mogen zijn. Het is meer een blouse dan jurk. Hopelijk volgende keer meer geslaagd!

Ik vind het leuk, knisperend fris. Mooi gestyled en op elkaar afgestemd. Alexia’s outfit kan je smaak niet zijn, maar is wel erg on trend.

Precies! Alexia steelt de show.

Jurk van Maxima is heel mooi. Maar wat een rommelige toestand zo allemaal bij elkaar. Is het nu zo moeilijk om even met elkaar af te stemmen welke kleuren er gedragen worden?

Teleurstellend. 2 maal per jaar moeite doen om er iets speciaals van te maken lijkt mij niet te veel gevraagd, ? toch

style="display:inline-block;width:300px;height:250px" data-ad-client="ca-pub-1136101683532579" data-ad-slot="9740725324">

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?